СЪДЪРЖАНИЕ
1) АГНЕ С БУЛГУР
2) ДРОБ САРМА
3) ЛЕК ЯГОДОВ ДЕСЕРТ
4) ЗЕЛЕНА КАВАРМА
5) ПЕЧЕНИ РЕБЪРЦА
6) КРЕХКО БУТЧЕ С КАРТОФИ И БИЛКИ
7) НА ЯХНИЯ С КАРТОФИ И ДОМАТИ
8) ПЕЧЕНО БУТЧЕ ВЪРХУ ОРИЗ С ДЖИНДЖИФИЛ
9) ПЕЧЕНО С ГЪБИ В СОС ОТ СМЕТАНА И ВИНО
10) ПЕЧЕНО АГНЕШКО С ДЕВЕСИЛ
11) ПЪЛНЕНА АГНЕШКА ПЛЕШКА
 |
ОТНОСНО ЯГОДОВИЯ ДЕСЕРТ: ЕДИН МОЙ КОЛЕГА ДИАБЕТИК МИ КАЗА , ЧЕ ЗАХАРТА МОЖЕ ДА СЕ ЗАМЕНИ СЪС СТЕВИЯ ИЛИ С ПОДСЛАДИТЕЛ ЗА ДИАБЕТИЦИ. НЯКОГА КАТО БЯХ МАЛЪК КАТО СЕ ПОЯВИ ЗАХАРИН СЪВЕТСКО ПРОИЗВОДСТВО БАЩА МИ И СЕСТРА МУ ИЗЧИСЛИХА , ЧЕ ТРИ ХАПЧЕТА СА РАВНИ НА ЕДНА СУПЕНА ЛЪЖИЦА ЗАХАР . ПРОБВАХА И СЕ ПОЛУЧИ ОБРАТЕН ЕФЕКТ , ТОЕСТ СТАНА ГОРЧИВО . ЗА ТОВА РЕШИХА , ЧЕ ДВЕ ХАПЧЕТА СА РАВНИ НА ЕДНА СУПЕНА ЛЪЖИЦА ЗАХАР. ДО ТОГАВА МАЙКАТА НА БАЩА МИ СИ ПОДСЛАЖДАШЕ ЧАЯ С ГЛЮКОЗА . ПОМНЯ ГО ЗАЩОТО АЗ КУПУВАХ ГЛЮКОЗАТА ОТ БАКАЛИЯТА. ОТ ТОГАВА ХИМИЯТА ДОСТА СЕ Е ПРОМЕНИЛА И ЗАХАРИНА СЪЩО. В ДЕВЕТДЕСЕТТЕ ГОДИНИ РАБОТЕХ В БОЗОВАРНА И СМЕСВАХМЕ ЗАХАР С КРИСТАЛЕН ГОТВАРСКИ ЗАХАРИН. ВЕДНЪЖ ОБАЧЕ СМЕСИХМЕ ЗАХАРТА СЪС ЗАХАРИНА И С ГЛЮКОГЕН - ТЕЧЕН ГОТВАРСКИ ЗАХАРИН И ЗАХАР И СЕ ПОЛУЧИ БОЗА С ЛОШ ВКУС . ЯВНО БЕШЕ СТАНАЛА НЯКАКВА РЕАКЦИЯ И ЗАТОВА ПРОДЪЛЖИХМЕ ДА СМЕСВАМЕ САМО ЗАХАР СЪС ГОТВАРСКИ ЗАХАРИН НА КРИСТАЛИ. ТОЕСТ ПОДСЛАЖДАЙТЕ С ТОВА С КОЕТО СТЕ СВИКНАЛИ. |
1 коментара:
Понеже някои букви попадат на тъмен, почти черен фон единствено и само заради това Оцветих буквите в червено. Авторът.
Публикуване на коментар
Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]
<< Начална страница